Во портфолиото на Skoda, Kodiaq е најголемиот SUV модел и уште од своето прво претставување стана вистински бестселер за брендот и воедно еден од најпопуларните...
Спојувањето на два света е секогаш предизвик. Покрај тоа, постои ризик од прекомплицирање или недоволно добро работење. Во случајот со овој американски модел, сепак е...
Корејскиот производител на автомобили го лансираше урбаниот кросовер XCeed во 2019 година. Оттогаш до сега се продадени повеќе од 120.000 примероци во Европа. Заедно со...