ТЕСТ

Мислење и импресии за за автомобилите кој ние сме ги возеле

Живееме во време кога секој сака да поседува SUV модел. Сепак, овие SUV возила повеќе не симболизираат лесен премин низ тежок терен, ниту пак се стандардно опремени со погон на сите четири тркала Read More
Fiat 500X се појави на пазарот во 2015 година, а тоа е периодот кога почнуваше оној „бум“ на компактни кросовер модели. Од тогаш до сега... Read More
Малите SUV модели (или кросовери) се уште се една од најбрзо растечките категории на автомобили во Европа. Продажбата на овие автомобили постојано расте, а заедно... Read More
Третата генерација на MINI Cooper со ознака F56 беше претставена на крајот на 2013 година. Тогаш за прв пат беше претставена и варијанта со пет врати од овој модел, која ја носи ознаката F55. Read More
XC60 е еден од најважниот и воедно најпродаваниот модел на Volvo. Во автомобилскиот сектор, непишано правило е тоа дека секој модел се обновува на секои... Read More