ТЕСТ

Мислење и импресии за за автомобилите кој ние сме ги возеле

BMW серија 1 е на пазарот веќе 15 години, а сега во 2019 година, BMW ја претстави новата трета генерација на најмалиот модел во својата гама... Read More
Audi Q3 беше првиот премиум SUV модел со компактни димензии. Од првото претставување во 2011 година до сега се продадени повеќе од 1 милион примероци. Оваа втора генерација на Audi Q3 е... Read More
Ова е мојот втор пат да поминам малку време со третата генерација на Seat Leon. Но, овој пат во спортската FR изведба... Read More
XC40 е најмалиот и најнов SUV во гамата на Volvo и е под поголемите XC60 и XC90. Поставен е на комплетно нова платформа која понатаму исто така ќе се користи за новата генерација на V40... Read More