ТЕСТ

Мислење и импресии за за автомобилите кој ние сме ги возеле

Првата генерација на Nissan Juke направи историја како автомобил со еден од „најлудите“ дизајни на сите времиња. Плус, Juke ја започна цела оваа инвазија на... Read More
При крајот на минатата година за прв пат се дружев со новиот кросовер на Kia, примерокот што го имав тогаш на тест беше во највисокото... Read More
ДОБАР
Компанијата DR е основана пред повеќе од 50 години и во 1980 година станува водечка компанија во Италија и Европа за дистрибуција на.. Read More