За четвртата генерација на Rio, Kia користи комплетно нова платформа и нови мотори кои дефинитивно го подобруваат возачкото искуство...
Како и секоја година така и оваа се одржа настанот Porsche Driving Experience, а јас ја имав таа чест да присуствувам и возам некои од појаките модели на Porsche...
Peugeot 2008 прв пат се појави на пазарот во 2013 година и е еден од првите модели во оваа класа на мали кросовери, а својот фејслифт го доби во 2017 година со мали измени на надворешниот и внатрешниот дизајн...