НОВОСТИ

Новости поврзни со автомобилската индустрија

Ford ја претстави спортската ST верзија за Puma – после Fiesta и Focus, кросоверот Puma е третиот модел кој се приклучува на сегашната линија на ST перформансни модели на синиот... Read More
Opel отиде чекор понапред во развој на својата бизнис стратегија на пазарите во Европа, објавувајќи го новиот соработник и увозник за Северна Македонија, Србија, Црна Гора, Косово и Албанија. Со... Read More
Уникатна симбиоза на контрастите: новата Porsche Panamera сега опфаќа уште поширок спектар. Taa ги комбинира перформансите на спортски автомобил со удобноста на ексклузивна лимузина. Со 463kW Panamera Turbo S, производителот... Read More