ТЕСТОВИ

Тест

Тест: BMW 118i M Sport

BMW серија 1 е на пазарот веќе 15 години, а сега во 2019 година, BMW…
Тест

Тест: Volkswagen Passat GTE Plug-in Hybrid

Volkswagen неодамна го освежи Passat, новиот модел доби мали козметички измени на надворешноста и внатрешноста,…
Тест

Тест: Kia ProCeed GT 1.6 T-GDi

Во овие неколку години, Kia навистина ја зголеми својата гама со многу нови и доста…

ГАЛЕРИИ

BMW 1 Series

November 11, 2019

Volkswagen Passat GTE

November 4, 2019

Kia ProCeed GT

October 27, 2019