ЗА МЕНЕ

Јас сум Виктор Чемерикиќ љубител на автомобили уште од 1997, основач на вебсајтот ”CarsByVik” и професионален автомобилски фотограф.

Овој вебсајт е наменет за сите ентузијасти, како мене, да споредат, дадат мислење или едноставно да добијат информации за сите видови возила што ни се достапни во Македонија.

КОНТАКТ